Zakelijke dienstverlening

Soms heb je als bedrijf externe hulp nodig. Dit kan zijn in het kader van inzetten van man/vrouw – uren, maar ook in ondersteuning voor je personeel in de vorm van individuele trainingen, groepscoaching, communicatie training of persoonlijke effectiviteit.

Vreemde ogen kijken met meer afstand en zien anders

Door mij als externe hulp in te schakelen kijk ik op een afstand naar het bedrijf en kan ik sneller knooppunten in kaart brengen. Soms is het nodig om alleen tijdelijk mee te draaien om de business as usual te handhaven door het uitvallen van personeel door ziekte of vertrek. Dan heb je de rust om de juiste persoon op de juiste plek te zetten.

Maar ook door individuele of groep trainingen of persoonlijke effectiviteit trajecten kunnen de vitaliteit van het individu, groep of het hele bedrijf verbeteren. Door gesprekken, trainingen en / of creatieve workshops kun je mensen hun intrinsieke motivatie weer laten herontdekken. Op deze manier wordt de persoon, groep of bedrijf vitaler en daarmee efficiënter in zijn of haar werkzaamheden. Maar vooral, men krijg het plezier weer terug. En is dat juist niet waarom we dit allemaal doen!

Expertises

Interim

Mijn jarenlange ervaring in de farmaceutische industrie kan ik snel en efficntent ingezet worden als interim voor een leeg gebied, zodat de business as usual door kan gaan terwijl u als bedrijf de tijd kan nemen om de juiste persoon te vinden voor deze functie.

Trainingen

Voor groepen kan ik communicatie trainingen geven, hoe kom je achter een latent verlangen bij je klant? Of door creatieve workshops vergroten we de betrokkenheid en verbondenheid van de werknemers.

Vitaliteit

Persoonlijke vitaliteit komt vaak door een verstoring in de intrinsieke motivatie. Door individuele gesprekken, oefeningen en eventuele creatieve opdrachten komt jij weer in je kracht en heb je weer plezier in je werk.

CV

Voeg meer informatie over mijn ervaringen, verwijs ik je graag naar mijn CV

Contact
Susan Hooiveld-Volkers mozaiektuin@ziggo.nl

Laten we samen bouwen.

%d bloggers liken dit: