In het NU met Mindful Fotografie.

Voel je weer energiek en in balans!

Wil je meer rust, ontspanning & creativiteit in je leven ? Met mindful fotografie kun je dit allemaal realiseren.


Hoe krijg ik balans in mijn leven?

Mindful Fotografie

Met Mindful Fotografie ga je fotograferen met een verbindende opdracht zodat je een focus hebt. Eenmaal in de natuur ga je focussen op al je zintuigen en vervolgens deze in verbinding zetten met de vraag waarmee je op pad ben gegaan.  Lees verder

Jouw vraag centraal

Maak je innerlijke wereld zichtbaar door fotografie.
Lees verder

Kom gerust eens binnen!

Meer weten wat mijn achtergrond is of waar mijn praktijk zit. Lees verder


Wie ben ik?

Dit is mijn passie

Ik ben Susan Hooiveld-Volkers en ik zie een mens als een mozaïekschilderij. Alle kleine steentjes van je persoonlijkheid vormen samen één mooi geheel. Mijn visie als coach is dat ik je kan helpen inzien dat alle steentjes hun eigen bijdrage, functie & schoonheid hebben. Soms gebeurt het dat door het werk en/of leven de steentjes van je persoonlijkheid hun glans verliezen. Door ze te polijsten krijg je weer een mooi geheel in het schilderij van je eigen unieke Zijn. Met waarderend coachen spiegel ik je kwaliteiten & schaduwkanten zodat je zelf weer vooruit kunt op je eigen pad en/of loopbaan.

Zoek je balans?

Je herkent het wel. Een druk leven als moeder, echtgenote, vriendin, dochter, werkneemster of collega. Verschillende rollen, verwachtingen en stress momenten. Hoe kun je dan tijd voor jezelf plannen en ervan genieten? Je hebt misschien al een keertje mindfulness of meditatie geprobeerd. Misschien zonder succes om het voor langere tijd toe te passen… Het stilzitten is een hele grote opgave als je veel prikkels om je heen hebt. Toch zie je de kracht en nut van mindfulness en het leven in het NU, maar heb je moeite om het te implementeren in je dagelijkse structuur / beslommeringen .


Testimonials

Een workshop Mindful Fotografie bij Susan Hooiveld is een cadeautje voor jezelf.
Je wordt op pad gestuurd met de opdracht 1 foto te maken die voor jou van betekenis is. Susan Hooiveld kan uitleg geven aan de foto die je gemaakt hebt en op welke wijze jouw onderbewuste daarin een rol heeft gespeeld. Ze doet dit op een positieve en opbouwende wijze, met aandacht voor jou als persoon. Kortom een echte aanrader!!!Ik vind mijn eigen werk maar saai, ik kijk liever naar het werk van anderen.

Paula

Na een warm ontvangst vertelt Susan wat de bedoeling is en vervolgens bedenkt ieder een vraag of wens, bijv een persoonlijk doel dat je wilt bereiken. Na een 30 min stilte wandeling in de natuur maak je 1 foto die het gevoel oproept bij jouw wens of het antwoord geeft op jouw vraag. Het is bijzonder om te ervaren hoeveel een foto kan vertellen.
Susan begeleidt dit traject heel goed; stelt juiste vragen en legt goed uit. Ze geeft ieder de aandacht en het verbaast je hoe constructief het is en de inzicht die het brengt. Het is heel mooi wat er ontstaat. Susan ga zo door! Het is een prachtig en uniek concept.

Hilda

Contact:

Coachpraktijk Mozaïektuin

Hoofdweg 56

9616 TE

Scharmer

0623116909

mozaiektuin@ziggo.nl


Meld je aan voor de inspiratie foto

Krijg elke maandag een inspiratie foto direct in je mailbox om de week fris te beginnen.

Verwerken…
Gelukt! Je staat op de lijst.

%d bloggers liken dit: