Coach arrangementen

Wat kan ik je bieden?

Waar loop je tegenaan in je leven of je werk? Kom je niet goed tot je recht? Sta je niet in je kracht? Ben je door een burn-out of ziekte vergeten waar je kwaliteiten zitten? Of wil je andere kwaliteiten aanboren?  Door waarderend te coachen gaan we ontdekken waar je kwaliteiten, successen en overwinningen liggen, waardoor je automatisch weer in je kracht komt te staan zodat je weer verder kunt.

In dit proces help ik je om stil te staan, de rust te nemen voor jezelf, voor je verlangens, je wensen en je dromen. Samen gaan we dit avontuurlijke pad in, samen gaan we ontdekken, experimenteren naar wat werkt door gewoonweg DOEN!

Heb je de behoefte om in jezelf te investeren, om het beste van jezelf naar boven te brengen: dan bied ik een op jou aangepast programma aan om het pad te vormgeven.

Klik hier naar de ervaringen van de mensen die bij mij een traject hebben gedaan.

Voorbeelden:

Loopbaancoaching

Loop je vast in je werk? Vind je het werk niet meer leuk? Wil je wat anders, maar je weet niet in welke richting? Zit er meer in je dan dat eruit komt? Ben je door een burn-out of ziekte vergeten waar je kwaliteiten zitten? Of wil je andere kwaliteiten aanboren? Ben je op zoek naar hoe je van je passie je beroep kunt maken?

Dan is het loopbaancoaching traject geschikt voor je. Door middel van waarderend coachen gaan we erachter komen waar je kernkwaliteiten liggen en wat je wensen en dromen zijn voor je werkende toekomst. We kijken per sessie welke werkvorm het beste bij jou past en bij je coachvraag.

Wil je gelijk aan de slag? Wil je het inzichtelijk maken waar je kwaliteiten liggen hoe je daarmee het verschil kan maken? Registreer je HIER en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden of klik hier om direct een afspraak te maken!

Balans coach traject

Bij de Balans coachtraject is de focus op jou! Met de vele verantwoordelijkheden en zorgen voor en om je kinderen, gezin, familie, vriendschappen, werk en hobby’s wil je ook gewoon nog vrouw zijn. Dit drukke bestaan kan soms even uit balans raken en zorgen voor stress en schuldgevoelens naar je naasten en naar jezelf. Een belangrijk aspect van het coachingstraject: ‘Mama, kom in balans’ is het terugkrijgen van een gebalanceerd leven. Ik help je hiermee door samen te werken aan antwoorden & oplossingen. Ik zorg er samen met jou voor dat je met minder stress en zonder schuldgevoelens naast een fantastische moeder zijn, je ook nog vrouw kunt voelen. Dit traject helpt je weer in balans te komen.

Wil je gelijk aan de slag? Wil je eindelijk de balans weer terug? Snak je naar rust en overzicht? Ik kan je erbij helpen!  Registreer je HIER en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden of klik hier om direct een afspraak te maken!

Wandelcoaching

In drie sessies van 2 uur elk neem ik je mee de natuur in. De natuur verbindt, ontspant en creëert.  De eerste sessie gaan we je coachvraag verkennen. Daarbij zetten we alle zintuigen aan het werk zetten. De tweede sessie gaan we je coachvraag verdiepen en kijken welke metaforen de natuur ons biedt. Bijvoorbeeld de manier hoe je jouw pad kiest in de natuur, heeft overeenkomsten hoe je de keuzes maakt in het dagelijks leven. Het laatste gesprek gaan we kijken hoe we het geleerde kunnen verankeren in de toekomst.

Wil je gelijk aan de slag? Door wandelen en de frisse buitenlucht kom je in een andere energie waardoor je beter buiten de kaders kunt denken. Dat spreekt je aan!  Registreer je daarom HIER en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden of klik hier om direct een afspraak te maken!!

Online coaching

Maar heb je het erg druk? Heb je geen tijd om naar een coach te rijden? Heb je geen auto, maar loop je wel vast in je werk? Vind je het werk niet meer leuk? Wil je wat anders, maar je weet niet in welke richting? Zit er meer in je dan dat eruit komt? Dan kan een online coachingsarrangement dat flexibel aansluit bij je behoeftes uitkomst bieden. Hierdoor ben je geen tijd kwijt aan reizen en kun je de contactmomenten flexibel inplannen. Bij online coaching doen we een 6-tal sessies van 45 min via Facetime of Skype. Die worden gecombineerd met schrijfopdrachten. Via de schrijfopdrachten kun je sneller en directer naar de kern van het probleem gaan.

Wil je gelijk aan de slag? Je wilt graag in je eigen tijd, ruimte en omgeving aan de slag. Daarom kies je voor online coaching! De flexibiliteit spreekt je aan!  Registreer je direct HIER en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden of klik hier om direct een afspraak te maken!!

Fotografie Coaching

Fotografeer je graag? En wil je gecoacht worden? Lijkt het je leuk om op een andere manier naar jezelf te kijken? Fotografie gaat over kaderen. Hoe en wat je kadert kan onbewust veel prijsgeven. Het onderbewuste kan boodschappen doorgeven als je tekent, schildert, of fotografeert door je tekenen, schilderen, maar ook door fotografie. Je onderwerpen, je kaders, het inzoomen, het kleurgebruik, alles heeft een betekenis.

Wat je fotografeert, wat je in dat kader zet, welke onderwerpen, inzoomen of landschappen, kleuren of metaforen. Alles heeft een betekenis. De vraag is, wat betekent het voor jou? Samen kunnen we dat ontdekken. Per sessie neem je een zelfgemaakte foto mee die veel voor je betekent. In combinatie met je coachvraag kunnen we dan ontdekken wat het voor je betekent en wat je onbewuste jouw duidelijk wil maken.

Wil je gelijk aan de slag? Fotografie is je passie is en je wilt weten wat je onbewuste via deze weg je te vertellen heeft; dan zit je hier op het juiste adres. Registreer je HIER en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden of klik hier om direct een afspraak te maken!!

Het pad van de mogelijkheden en actie!

Ben je benieuwd wat de tarieven zijn? Een  kennismakingsgesprek duurt ongeveer 30 min en is vrijblijvend en dus gratis. Dit omdat we gaan dan kijken of het klikt en welke werkvorm het best bij je past. Dit vind plaats bij Coachpraktijk Mozaïektuin in Scharmer, maar kan ook telefonisch gebeuren, via Skype of FaceTime.

Wil je na het kennismakingsgesprek aan de slag? Dan gaan we kijken welk arrangement het beste bij je past.  Een persoonlijk traject wat aansluit bij jouw behoeftes is altijd mogelijk. Neem dan persoonlijk contact met mij op en dan sluiten we een traject af wat past bij jouw vraag, jouw mogelijkheden en talenten of klik hier om direct een afspraak te maken!.

Bel mij dan voor een informatief gesprek op 06-23116909, vul onderstaan formulier in of mail naar mozaiektuin@ziggo.nl -> dan maken wij samen de stap op weg naar de toekomst vol met mogelijkheden! Of klik hier om direct een afspraak te maken!

De Coaching Monitor

Tijdens het traject maken we gebruik van de Coachmonitor van de NOBCO. Dat is een evaluatie online tool die:

  • geeft inzicht geeft in de voortgang van een coachtraject;
  • biedt de mogelijkheid om tijdig bij te sturen;
  • biedt 360-graden feedback en peer-evaluaties;
  • levert een visuele eindrapportage van de behaalde resultaten.

Tot snel!

%d bloggers liken dit: