Inspiratie foto week 17

Reflectie op het stilstaande water

Stil staan bij verandering is belangrijk. Van reflectie leer je het meest. Om goed te reflecteren is het belangrijk om stil te staan en de rust hebben om het grote geheel te zien ipv kleine details. Juist om stil te staan, te reflecteren, de stappen te overzien in je leerproces en je doelstelling in je focus te houden. Dat is de sleutel tot succes tot slagen!

Vier je successen! Hoe groot of klein dan ook, deel ze met je partner, vriend, vriendin, buren of je coach. Die zorgen ervoor dat je het veranderproces kunt volhouden. Het houdt ook de focus vast voor de lange termijn. Zodat je niet te vroeg opgeeft. En het maakt het leven ook een stuk vrolijker. Successen hoeven niet groot te zijn, ook het vieren van de kleine stappen is belangrijk. Stilstaan om te vieren en reflecteren waar je vandaan komt en waar je naartoe gaat is belangrijk. Leef met aandacht en vier met passie.

Welk succes ga jij deze week delen? En met wie? Hoe ga je dat doen? Heb je een ritueel daarvoor?

Geniet van het proces.

Een zonnige groet en veel inspiratie plezier

Susan

Verwerken…
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: