Inspiratie foto week 13

Je ziet ze nu overal in volle bloei staan: de krokus. De voorbode van de lente. De krokus staat symbool voor onder andere een nieuw begin, blijdschap, positiviteit, vol in het leven staan, krachtig, goede moed en nieuwe ideeën. Voor mij betekenen ze voornamelijk vrolijkheid. Als ik krokussen zie, dan ben ik blij dat de winter weer voorbij is en dat er weer kleur komt in de omgeving. Ze staan in de perken, tussen het gras en nemen het niet zo nauw met de plaats in de tuin, ze kunnen en mogen overal staan en komen elk jaar in volle glorie weer terug.

Krokussen zijn er in diverse kleuren: wit, geel, paar, lila, paars/wit. De mooiste kleur voor de krokus vind ik paars. Paars wordt geassisteerd met luxe, stijl, rijkdom, spiritualiteit, visie, vertrouwen, waarheid en wijsheid.

Welke kleur vindt jij het mooiste bij de krokus? Wat voor gevoel geeft de krokus jou? Zie je ze ook overal staan? Welke plek vindt jij de krokus het beste tot zijn recht komen? Herken je daar ook iets in van jezelf? Hoe jij het liefste in het leven zou willen staan? En leef je daar dan ook na?

Geniet van het proces.

Een zonnige groet en veel inspiratie plezier

Susan

Verwerken…
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: