Inspiratie foto week 1

Wat wordt het pad van 2021? Wat gaat dit jaar ons brengen? Hopelijk natuurlijk de geijkte zaken zoals, liefde, gezondheid en voorspoed. Maar dat zijn algemene zaken. Hoe concreet gaat het er dan uitzien? We kunnen het einde van het pad natuurlijk nog niet zien. Het is spannend wat er na de bochten gaat gebeuren? Wordt het een gemakkelijk breed geplaveid pad? Een modderig bospaadje? Veel omgevallen bomen onderweg die het pad blokkeren? Of lopen we niet op een pad, maar gaan we wildpopen, wadlopen of lopen we in een overdadig weiland? Mooie beeldspraken, maar ze biedt nog geen concreet plan.

Het enige waar je wel controle over hebt, is de volgende stap die je zet in de richting die je wilt gaan lopen. Als je weet wat je doel is, is het gemakkelijker te kiezen bij elke splitsing die je tegenkomt. Daarom maak je van oudsher de goede voornemens. De voornemens zijn eigenlijk je routeplanner voor je nog niet bekende looppad. Je weet niet waar het exact eindigt, maar je heb wel een idee in welke richting je ongeveer wilt gaan lopen. Of in ieder geval, in welke richting niet. Het is zaak om daarom je woorden goed te kiezen. Dus niet “ik wil sporten” – maar beter ” ik wil fit zijn om met mijn zoon te kunnen voetballen zonder moe te worden”. Het uiteindelijke doel waarom je wilt sporten is belangrijker dan het middel (de sport).

Wat wordt jouw doel voor 2021? Welke routeplanner ga jij aanzetten? Waar mag je naartoe? Waar wil je naartoe? En weet je waarom je daar naartoe wilt gaan? Wie kan je daarbij helpen? Welke middelen heb je nodig? Wat is je mantra voor 2021 om je er doorheen te slepen?

De weg naar het onbekende

Maar geniet vooral van het proces.

Een zonnige groet en veel inspiratie plezier.

Susan

We zijn even bezigu2026momentje aub
Succes! Je staat nu op de inspiratie mailltijst van Coachpraktijk Mozau00efektuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: