Inspiratie foto week 50

Een doel stellen is belangrijk. Anders vliegt je aandacht van hort naar her. Soms is het wel moeilijk scherp te stellen wat exact het doel is in de toekomst. Schets daarom je plaatje in naar gevoel en laat de details in de horizon nog niet helemaal scherp stellen.

Deze maand kun je al bezig zijn met je doelen voor 2021. Het is dan wel eens lastig om al heel exact je stipje op de horizon te bepalen. En hoe exact wil je het doel bepalen? Je kunt ook de look & feel van je doel bepalen en de details nog onscherp houden. Zelf vind ik dat wel prettig, dan heb je wel richting en kun je de opties nog open houden.

Hoe pak jij dat aan? Wordt je er pas rustig van om het in detail scherp te stellen? Of vindt je het fijn als het globaal wel klopt, maar nog niet in elk detail scherp gesteld? Wat heb je nodig om je doel te kunnen beschrijven? Welke setting klopt dan voor jou? Hoe streng ben je voor jezelf? Moet het plaatje perfect zijn? En ander niet? Of mag je gedurende het jaar er nog aan schaven? Welke eisen stel je aan jezelf? En ben je lief voor jezelf in het proces?

Hoe scherp stel jij je stipje in op de horizon? Wanneer ben je tevreden?

Geniet van het proces.

Een zonnige groet en veel inspiratie plezier.

Susan

We zijn even bezigu2026momentje aub
Succes! Je staat nu op de inspiratie mailltijst van Coachpraktijk Mozau00efektuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: