Inspiratie foto week 49

Dankbarheid is een van de onderdelen van mindfulness. Zelf ben ik erg dankbaar voor mijn fotografische blik. Daardoor zie ik veel details en kan ik genieten van het licht. Licht is altijd anders. Elk moment geeft een ander perspectief aan een vast onderwerp, waardoor het blijft boeien om naar te kijken. Doordat ik regelmatig fotografeer, zie ik meer nuances voorheen.

De luchten blijven mij fascineren. De wolken geven altijd weer een ander beeld aan het licht van de zon. Daarom is geen moment hetzelfde en is elk moment weer waardevol en biedt nieuwe kansen. Daar waar wolken zijn, is bijna altijd een mooier patroon waarneembaar dan een wolkenloze hemel.

Wolken staan onder andere symbool voor weerstand of problemen. Zonder problemen of weerstand kan de zon minder stralen en het licht haar bijzondere straling niet laten zien. Hoe kijk jij tegen weerstand of problemen aan? Zijn ze het einde van de wereld? Of kun je de zon achter de wolken voelen….? Die rustig aan het wachten is op een klein gaatje om doorheen te kunnen stralen.

Pak het moment, kijk om je heen en geniet wat het pad je brengt…. in het nu …. je toekomstige doel en het gelopen pad van het verleden. En wees dankbaar voor wat het leven je brengt, the good, the bad and the ugly.

S

Geniet van het proces.

Een zonnige groet en veel inspiratie plezier.

Susan

We zijn even bezigu2026momentje aub
Succes! Je staat nu op de inspiratie mailltijst van Coachpraktijk Mozau00efektuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: