Inspiratie foto week 38

Goedemorgen…. een mooie inspiratie foto deze week.

“Als je vlinders naar je tuin wil lokken, moet je eigenlijk eerst weten hoe vlinders leven. Vlinders hebben bijvoorbeeld nectar uit bloemen nodig, planten waarvan de rupsen eten en warmte van de zon om te kunnen bewegen.” Bron: vlinderstichting.nl

Dit is een mooie metafoor voor je dromen. Als rups hebben bepaalde soorten vlinders ‘waardplanten’ nodig. Zoals een brandnetel voor bv de gekartelde aurelia of dagpauwoog. Als je geen juiste voeding / voorwaarden geeft aan je dromen, kunnen zij ook niet ontwikkelen. Wat je nodig heb, is voor iedereen verschillend. Het kan zijn dat je vertrouwen nodig hebt of juist kritisch sparren voor jou werkt. Ga hierin op ontdekkingstocht. Het kan ook zijn dat voor elke situatie een andere voorwaarden nodig zijn.

Dan ontwikkelt de rups naar vlinder. En zoals een vlinder ander voedsel nodig heeft dan de rups, werkt dat vaak ook met je dromen. In verschillende stadia verschillende voorwaarden of “voeding”. Wat is jouw “nectar” om je droom naar het volgende level te tillen? Het is dus belangrijk om voor je dromen een basis te creëren om ze uit te kunnen voeren. Zonder brandnetel geen rups en zonder rups => geen vlinder.

En geniet van het proces.

Een zonnige groet en veel inspiratie plezier.

Susan

We zijn even bezigu2026momentje aub
Succes! Je staat nu op de inspiratie mailltijst van Coachpraktijk Mozau00efektuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: