Inspiratie foto week 35

Hier de inspiratie foto van deze week.

De vakantie is een ideale periode om te vertragen. Om niet mee te gaan in de hectiek van de dag, maar gewoon lekker te doen waar je zin in hebt. Vaak ga je onbewust vertragen. Meer genieten en minder dingen op de dag plannen en organiseren. Soms betrap je erop om dit gevoel langer vast te houden en neem je jezelf voor om je niet te verleiden om alles weer los te laten en weer te gaan racen.

Welk moment in je drukke dag zou je kunnen ombuigen naar een vakantie modus? Voor mij is het een koffie moment. Even rustig buiten zitten, genieten van de natuur en het lekker bakje koffie (of munt thee) en stil te blijven staan in het moment. Wat werkt voor jou?

Wanneer bouw jij je vertraag moment in?

Veel inspiratie plezier!

Susan

Verwerken…
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: