Inspiratie foto week 20

Goedemorgen…. vandaag een ontspannende inspiratie foto deze week.

Bomen en planten hebben ieder hun unieke bloeiwijze. De ene soort staat heel vroeg in het voorjaar in bloei, terwijl de winter alles nog kaal heeft gemaakt, zoals een sneeuwklokje… wit, klein en bescheiden en indrukwekkend als er een veld met sneeuwklokjes bij elkaar staan.

Is jouw bloeiwijze zoals de Japanse kers, uitbundig, rijk, kort en krachtig. Of als een hortensia, waar het schutblad de meeste aandacht krijgt en de werkelijke bloeiwijze eigenlijk verstopt zit en alleen zichtbaar is voor degene die het weet. Maar als je een ooievaarsbek gaat terugsnoeien na de bloei dan kan die nog zeker 3 of 4 keer bloeien in het tuinseizoen. En een eik, die bloeit ook… maar zo klein en bescheiden (en de takken zitten vaak erg hoog om het goed te kunnen zien), dat je het niet goed kan waarnemen.

Hoe sta jij in bloei? Met welke bloem kun jij jezelf mee vergelijken? Inzicht in hoe jij in bloei staat, wanneer je in je kracht zit en de energie stroomt, geeft vaak veel rust. Want als je bloeit als een eik en je verwachtingen zijn die van een bloeiwijze van een Japanse kers, dat staat garant voor veel teleurstellingen en frustraties. Dan kun je beter genieten van je moment van bloei en je zult meer kunnen oogsten en dus productiever zijn.

Een zonnige groet en veel inspiratie plezier.

Susan

Japanse kers vol in bloei

We zijn even bezigu2026momentje aub
Succes! Je staat nu op de inspiratie mailltijst van Coachpraktijk Mozau00efektuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: