Inspiratie foto week 9

Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week.

Het weer is afgelopen weken vrij onstuimig geweest. De wind waait hard, dikke buien trekken over ons kleine kikkerlandje heen. Als het weer zo onstuimig is, dan heb ik altijd de neiging om lekker knus naar binnen te gaan. Lekker samen met de familie lego sorteren of een film kijken op Netflix.

Maar wat doe je als figuurlijke wijs je in een storm of buiige periode terecht komt? Ben je de eenzame fietser die hard op de dijk de wind trotseert en zich nat laat regenen. Laat je dan niet door een heftige bui uit het veld slaan? Of ga je een veilige haven opzoeken of een schuilplaats waar je wacht totdat de storm weer gaat liggen? Alles heeft zijn functie. En het kan zijn dat het ook per situatie verschilt. Hoe sta je erin? Welke belangen spelen er ook meer.

Buien en stormen hebben ook een duidelijke functie. Opruimen, verplaatsen, losschudden, loslaten en voeding geven. Dus als je in zwaar weer zit, kijk eens om je heen. Wat ben je aan het doen? Schuilen, de wind trotseren of in gevecht. Heeft het zin en nut in deze situatie? Kan het anders of moet het juist nu zo? Wat is het nut van deze bui of storm? Kun je het grotere plaatje zien? Wat kan het jou brengen?

Een bui geeft af op het Groningse platteland

Geniet van het proces.

Een zonnige groet en veel inspiratie plezier.

Susan

Verwerken…
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: