Inspiratie foto week 2

Goedemorgen…. een mooie inspiratie foto deze week.

Het jaar is nu een week oud. De meeste van ons zijn of gaan deze week weer in het ritme van werk, school of andere verplichtingen. Heb je nog voornemens gemaakt voor dit jaar? Wat verwacht je van dit jaar? Ga je dingen anders doen? Heb je duidelijke plannen? Voornemens zijn nu natuurlijk gemeengoed in januari, dé maand en dé periode om met iets nieuws te starten. Maar je kunt het natuurlijk ook op 6 februari mee beginnen of 15 maart 🙂

Het bijzondere aan de traditie van goede voornemens is, dat je dan bewust tijd pakt om te reflecteren wat er is geweest en waar je dan naartoe wilt gaan. Ben je tevreden? Ga door met wat je aan het doen bent en geniet van het proces. Wil je iets anders, dan is dit natuurlijk een mooi moment om dingen te veranderen. Want als je doet wat je altijd gedaan hebt, krijg je wat je altijd heb gekregen. En kleine veranderingen kunnen ervoor zorgen dat het er over een jaar anders uitziet, of dat je het op een andere manier beleefd.

Dus… Waar gaat de reis naartoe? En welke stappen wil je ondernemen om te komen waar je wilt zijn? Waar liggen je verlangens? Waar zitten je kwaliteiten? Heb je hulp nodig? Wie kan je er dan bij helpen? Hoe voel je dan als je hebt waarnaar je verlangt? Hoe ervaart je omgeving het dan als je je doel hebt bereikt?

Geniet van het proces.

Een zonnige groet en veel inspiratie plezier.

Susan

Verwerken…
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: