YES!! Weer een stapje verder!

Mijn diploma is binnen voor de Registeropleiding Psychosociale Basisvakken SHO puur Plato die ik bij VITA opleidingen in Zeewolde heb gevolgd! Ik ben super blij met deze stap naar het continue blijven ontwikkelen van mijn vaardigheden voor mijn coachpraktijk. Met deze opleiding sta ik geregistreerd in het Abiturientenregister als registercoach.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: