Inspiratie foto week 45

Goedemorgen…. een mooie inspiratie foto deze week.

De herfst ervaar ik als mijn favoriete seizoen. De kleuren van de bladeren, de paddenstoelen, geur van koude ochtenden en elke extra zonnige dag voelt als een bonus. De natuur is echt prachtig en omdat de zon laag staat is het licht zacht en maak je met strijklicht en mist prachtige foto’s. De herfst is dé tijd om te oogsten. Appels, peren, diverse bessen, bloemen en zaden zijn nu rijp om van te genieten.

De herfst is een uitgelezen periode om op je eigen projecten te reflecteren. Kun je nu oogsten wat je eerder hebt gezaaid? Moet je nog wachten of heb je nog wat extra activiteiten nodig om het tot een succes te brengen? Welke projecten of ideeën zijn niet tot bloei gekomen? Waar lag dat aan? Kregen ze niet de juiste ‘voeding’ om tot rijping te komen? Kun je ze misschien aanpassen om opnieuw te proberen of laat je het los? En wat is succesvol geweest? hoe klein het succes ook is -> ga het vieren!

Wees eerlijk en objectief in je reflectie. Realiseer je dat niet alle projecten succesvol kunnen zijn. Juist het proces van trail & error levert vaak meer op dan nodeloos vasthouden aan een idee of project. Evalueren, aanpassen, opnieuw proberen of loslaten zijn belangrijk voor het proces tot succes -> om te kunnen oogsten moet je minder succesvolle ideeën laten gaan om je te kunnen focussen op de toppertjes.

Waar ga jij je op focussen? Wat zijn je toppertjes? Wat ga je loslaten? Waar ga je bij stilstaan en vieren? Hoe ga je het vieren? Wat ga je opnieuw proberen?

Geniet van het proces.

Een zonnige groet en veel inspiratie plezier.

Susan

We zijn even bezig…momentje aub
Succes! Je staat nu op de inspiratie mailltijst van Coachpraktijk Mozaïektuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: