Voorbereiding workshop congres OGN

Druk aan de voorbereiding voor de workshop “Geen dyslexie… wat nu? ” bij het OGN congres in Assen. Deze workshop verzorg ik samen met mijn collega kindercoach Wendy Zomer van LeerSaam. Tijdens de workshop staan we stil bij de leerlingen die niet worden gediagnosticeerd met dyslexie maar toch veel problemen ervaren in het reguliere onderwijs. Denk dan aan beelddenken of een oogsamenwerkingsprobleem. Deze leerlingen ervaren dezelfde problemen als kinderen met dyslexie, maar hebben geen dyslexie. Hun brein werkt anders of de oogspieren zijn niet sterk genoeg om het beeld goed scherp te krijgen.

Nieuwsgierig geworden of meer informatie ontvangen om ook een workshop of lezing te ontvangen voor jouw school, zodat de leerling weer in zijn of haar kracht kan staan? Neem dan contact op voor een vrijblijvend informatie gesprek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: