Inspiratie foto week 40

Goedemorgen…. een mooie inspiratie foto deze week.

Elke ochtend rond de klok van half 9 maak ik een foto van de steiger bij het meer achter ons huis. Mijn doel is om dan na een jaar een time-lapse film te maken van die momenten. Zodat je kunt zien wat het licht doet, de donkere ochtenden in de winter, zonsopgangen en het licht in de zomer. En ook de weersinvloeden, regen, mistige ochtenden, prachtige kleurschakeringen van de ochtendzon. En soms krijg je dan ook gezelschap van dieren of mensen. Vissers die dan staan met hun toebehoren, langszwemmenden zwanen, eenden of meerkoeten. En in dit geval een aalscholver die even prachtig ging poseren, opwarmen in de ochtendzon.

De aalscholver staat symbool voor introspectie, gedachten, gevoelens en herinneringen worden het onderwerp van overdenkingen, kennis van de voorouders, in je kracht staan, je kwetsbaar op durven stellen en groei door introspectie.

En wat betekent de aalscholver voor jou? Wat probeert hij in symboliek je te vertellen? Heeft de aalscholver voor jou nog een persoonlijke betekenis? Voor mij heeft hij als persoonlijk verhaal erbij dat hij effectief en diep kan duiken naar vis in het water -> als metafoor diep graven (diep duiken) naar een oplossing (de vis als voedsel) in je gevoelsleven (water). Zo heeft alles een persoonlijke betekenis. Het is daarom wel eens graven wat het voor jou betekent. Een puzzel naar meer bewustzijn.

Copyright: Susan Hooiveld-Volkers

En geniet van het proces.

Een zonnige groet en veel inspiratie plezier.

Susan

We zijn even bezig…momentje aub
Succes! Je staat nu op de inspiratie mailltijst van Coachpraktijk Mozaïektuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: