Opening en Expositie Coachpraktijk Mozaïektuin 10 januari 2020

Welkom!

Ik ❤️ van mijn bedrijf, in al haar facetten en wil het graag met je delen. Sinds 10 oktober 2017 ben ik praktiserend, nu wil ik officieel mijn bedrijf openen. Op vrijdagmiddag 10 januari 2020 is de officiële opening & een expositie “een jaar op de steiger”. Kom je ook kijken wat ik te bieden heb?


Officiële opening 10 januari 2020 tussen 15.30-19.00

Coachpraktijk Mozaïektuin

->is ook echt een mozaïek onderneming. De paraplu overtuiging zit het erin dat ik mensen graag blij en gelukkig wil maken. Dan kun je bereiken door te weten wat je wilt, te doen wat je wenst en weten waar je kwaliteiten liggen en je eigen hulpbronnen kunt vinden.

Je kunt deze wijsheid en inzichten door coaching ervaren, maar soms is een creatieve workshop of online training Mindful Fotografie al voldoende. Of je krijgt door informatie en training inzicht wat beelddenken nu voor jou betekent of je komt erachter dat je ogen niet goed samenwerken.

Expositie “Een jaar op de steiger”

Een jaar lang heb ik elke morgen om half 9 een foto gemaakt van de steiger. Graag wil ik laten zien wat het resultaat is geworden door een timelapse. Je kunt het licht zien veranderen naar donker toe -> wintertijd en weer naar zomertijd.


Wat kan Coachpraktijk Mozaïektuin jou bieden?

Coaching

Mijn doel is om mensen blij en gelukkig te maken. Zelf geloof ik dat geluk, wijsheid en oplossingen al in jezelf aanwezig zijn. Maar soms is het wat moeilijk bereikbaar. Door persoonlijke coaching wil ik je laten ervaren wat je zelf al weet, leer te vertrouwen op je eigen intuïtie of onderbewustzijn. Lees verder

Mindful Fotografie & creative workshops

Mindul Fotografie is krachtig middel om rust, creativiteit en balans op een laagdrempelige manier in je leven te implementeren. Door een workshop of online training kun dit ervaren. Ook via andere creatieve workshops kun je dit proces in gang zetten. Wat past het beste bij jou?

Onderwijs

Als je vast loopt in het onderwijs kunnen meerdere zaken spelen. Vaak worden beelddenken en visuele dysfunctie niet meegenomen in het proces. Wat erg jammer is, want dat betekent dat je niet de juiste begeleiding krijgt. Lees verder

Ervaringen

Coaching:

Susan blijft niet binnen de gebaande paden en maakt het persoonlijk op dat wat er speelt. Hierdoor wordt het praktisch en makkelijke toe te passen.

Edith

Mindful Fotografie:

Een bijzondere ervaring. Het heeft mij inzicht gegeven over mijn belemmeringen en mijn uitdagingen.

Jolanda

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Krijg het laatste nieuws en nieuwe informatie direct in je mailbox.

Verwerken…
Gelukt! Je staat op de lijst.

Coachpraktijk Mozaīektuin

Hoofdweg 56

9616 TE Scharmer

0623116909

mozaiektuin@ziggo.nl

http://www.mozaiektuin.com

http://www.mindfulfotografie.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: