Inspiratie foto week 19

Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week.

Na een periode van hard werken is vakantie echt een aanrader. Soms neig je naar het verlangen om dan toch nog maar wat werk mee te nemen op vakantie. Beter is om alles thuis te laten en jezelf echt te “ontkoppelen” van je dagelijkse routines en werkzaamheden. Maar waarom dan? Wat er dan gebeurd is dat je uit een focus komt, uit een tunnelvisie die je toch onbewust ontwikkelt in je dagelijkse routines.

Terugkomend van een welverdiende vakantie kun je dan met een frisse blik weer kijken naar je taken en werkzaamheden. En in plaats om direct je achterstallige mail te verwerken, kun je deze frisse blik ook gebruiken om lastige problemen waar je al een tijdje tegen aanloopt op te lossen. Of om te kijken waar je energie-gevers en energie-nemers in je taken en werkzaamheden zitten. En hoe zou je het anders willen inrichten? Waar komen je kwaliteiten dan beter in uit? Waar zit je passie dan? Deze vragen kun je gemakkelijker beantwoorden als je niet in je tunnelvisie zit, maar een helikopterview hebt.

Wanneer ga jij je vakantie plannen? Ga je je echt helemaal loskoppelen van je werk? Plan je dan een reflectie dag in op je eerste werkdag? Wat zou je anders willen doen? Waar komen je talenten echt tot hun recht? Als je met deze vragen op vakantie gaat en je echt helemaal los laat komen… dan ben ik benieuwd naar je ontwikkelingen na je eerste werkdag en hoeveel inspiratie je hebt gekregen in je vakantie om dingen anders te doen. Of kom je misschien wel tot de conclusie dat je goed bezig bent 🙂

Een zonnige groet en veel inspiratie plezier.

Susan

We zijn even bezig…momentje aub
Succes! Je staat nu op de inspiratie mailltijst van Coachpraktijk Mozaïektuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: