Geef richting aan je dromen!

Hoe geef je richting aan je dromen? Om ze eerst in kaart te brengen. Het is soms moeilijk om woorden te geven aan je dromen. Dat komt omdat gevoelens en daarbij vaak ook dromen in de rechterhelft van je hersenen zitten. Daar zit geen taal -> die zit aan de linkerhelft. En daarom kun je soms moeilijk woorden geven aan je gevoel, dromen en verlangens.

Balans in je brein bereik je door de linkerhersenhelft en de rechterhersenhelft in samenwerking te brengen. In de rechterhersenhelft zitten o.a. verlangens, wensen dromen en de creativiteit. In de linkerhersenhelft zit o.a. de taal, planning, tijdslijn en ratio.

In de workshop “Breng je toekomstdroom in beeld” activeer je door beeld (knippen en plakken van visuele plaatjes en prikkelende teksten) de hersenhelften in balans door beide kanten te gebruiken in je collage. Je brengt je wensen, verlangen en dromen in beeld en zo kun je gemakkelijk weer schakelen om daaraan een planning of tijdslijn aan te koppelen. Je hebt letterlijk richting gekregen!

Schrijf je daarom snel in voor de workshop Breng je toekomstdroom in beeld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: