Inspiratie foto week 12

Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week.

De lente is begonnen! Dus we kunnen weer gaan zaaien. Dan is het goed kijken welk zaaischema je pakt. Sommige zaden kunnen al in februari gezaaid worden in de koude kas (zoals deze Lathyrus -> pronkerwt). Maar sommige zaden hebben wat meer warmte nodig. Dan moet je wachten of je gaat voorzaaien in de huiskamer, bij de warme kachel. Sommige plantjes vinden het niet prettig om verplaatst te worden, dus die zaai je weer later in de volle grond.

Dit is natuurlijk een mooie beeldspraak voor alle ideeën en projecten die je hebt lopen. In je hoofd of al in de uitwerk, implementatie of eind fase. Om een project of idee te laten slagen gaat het meerdere fases door en elk project of idee heeft andere voorwaarden nodig om tot bloei te kunnen komen. En sommige sneuvelen, net als sommige te tere plantjes, al in een zeer vroege fase.

Ga met vele ideeën aan de slag, dan heb je wat meer armslag en ruimte om ideeën of projecten te kunnen laten sneuvelen, zodat de meest sterkte, innovatieve of briljante ideeën en projecten tot de eindfase succesvol kunnen eindigen. Hoe ga jij om met je zaailingen? Vertroetelend? Met veel liefde? Of laat je ze afharden? Zodat de sterkste zo snel mogelijk in zicht komen? Wil je snel keuzes maken? Of ben je nieuwsgierig hoe alles zich laat ontwikkelen? Laat je het dan liever ontwikkelen tot een verrassing? Hoe pak jij dat aan?

Veel inspiratie plezier! Wil je geen inspiratiefoto missen? Meld je dan via www.mindfulfotografie.com of info@mindfulfotografie.com aan en ontvang elke maandag een inspiratie foto in je mailbox!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: