Inspiratie foto week 7

Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week.

Je kunt elke dag, zelfs elk moment opnieuw beginnen. Dit is voor mij de belangrijkste les uit Mindfulness. Elk moment dat je jezelf realiseert dat je gefrustreerd bent, boos of verdrietig bent is een moment dat je opnieuw keuzes kunt maken. Zoals elke dag weer begint met een zonsopgang, kun je elke dag weer opnieuw beginnen. En zelfs elk moment opnieuw beginnen.

Elke keer dat je bewust bent dat iets gaat waar je niet gelukkig over bent is weer een leermoment. En als je leert, maak je fouten. Door daar vriendelijk naar jezelf mee om te gaan, zul je sneller door je leerproces komen. Dat werkt effectiever dan boos op jezelf worden omdat “het weer eens een keer niet gelukt is” of andere destructieve gedachtepatronen.

Dus de volgende keer dat je jezelf streng toespreekt… herken het, wees bewust van een leerproces en probeer het om te buigen, om te denken naar een positief feedback moment… en begin opnieuw. Geeft direct meer ruimte en mogelijkheden om te leren, te groeien, te experimenteren en daardoor meer rust om te leren en genieten.

Elke dag weer een nieuwe zonsopgang

Veel inspiratie plezier! Wil je geen inspiratiefoto missen? Meld je dan via www.mindfulfotografie.com of info@mindfulfotografie.com aan en ontvang elke maandag een inspiratie foto in je mailbox!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: