Inspiratie foto week 6

Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week.

“Dromen zijn bedrog”. Marco zong het een aantal jaren geleden voor ons. En meestal blijft het natuurlijk bij dromen. Zolang je niet in actie komt of een plan ervoor maakt, dan blijven het dromen.

Een van mijn dromen is duiken in the Great Barrier Reef in Australië. Ik droom hier nu al zo’n 20 jaar over… vanaf het moment dat ik mijn duikbrevet heb, was dat mijn grootste droom. Maar om nu te zeggen dat ik echt al actie heb ondernomen om de droom waar te maken… nee… helaas niet. Nog te veel bezwaren, mitsen en maren…. Dan komt de vraag, hoe graag wil je het eigenlijk! Wat is de noodzaak om de droom waar te maken of is de droom goed zo, dromen over de droom.

Andere dromen heb ik wel waargemaakt. Ik ben mijn eigen bedrijf gestart. Ik woon in een vrijstaand huis. Ik werk vanuit huis. Ik heb een mooi gezin. Dat waren ook dromen, en die heb ik al gerealiseerd. Stil staan bij de dromen die je al hebt is net zo belangrijk om stil te staan bij de dromen die je nog wil waarmaken. Daarbij is het belangrijk een schifting te maken tussen de dromen die uit je ziel komen (en dus belangrijk zijn om waar te maken) en de dromen die komen vanuit Ego (dat zijn vaak de dromen die gaan over materiaal). Wat is het verschil. De dromen van je ziel zijn de dromen waarbij je ogen gaan schitteren en je gaat stralen en die en gevoel van rust geven.

In hoeverre leef jij je droom? Welke dromen heb je al waargemaakt? Welke dromen heb je? Welke wil je op de korte termijn waarmaken? Welke dromen hou je om te dromen?

Droom maar weg….

Veel inspiratie plezier! Wil je geen inspiratiefoto missen? Meld je dan via www.mindfulfotografie.com of info@mindfulfotografie.com aan en ontvang elke maandag een inspiratie foto in je mailbox!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: