Inspiratie foto week 2

Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week

Dankbarheid is een van de onderdelen van mindfulness. Zelf ben ik erg dankbaar voor mijn fotografische blik. Daardoor zie ik veel details en kan ik genieten van het licht. Licht is altijd anders. Elk moment geeft een ander perspectief aan een vast onderwerp, waardoor het blijft boeien om naar te kijken. Doordat ik elke dag fotografeer, zie ik meer nuances dan dat ik voorheen waarnam.

Deze foto bijvoorbeeld is een mooi voorbeeld. Gisteren was het bijna de hele dag grijs en grauw. Aan het einde van de middag, zo rond zonsondergang, waren er een paar kleine opklaringen. Het zonlicht vanachter de wolken gaf een prachtige reflectie op het water. Als je goed kijkt, kun je er een kleine reflectie inzien van de regenboogkleuren. Daar kan ik echt voluit en volop van genieten en dan word ik erg blij en ben ik zeer dankbaar van dat ik het mag zien.

Waar kun jij voluit van genieten? Waar wordt jij blij van? Zijn het de grote dingen? Of juist de kleine details? Sta je er voldoende bij stil? Hoe zou je het meer in je leven kunnen verankeren?

Veel inspiratie plezier!Wil je geen inspiratiefoto missen? Meld je dan via www.mindfulfotografie.com of info@mindfulfotografie.com aan en ontvang elke maandag een inspiratie foto in je mailbox!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: