Inspiratie foto week 53

Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week.

Het doek valt voor het jaar 2018.

Het doek moet nog opkomen voor 2019.

Een hele mooie tijd om te reflecteren wat er allemaal in 2018 is gebeurd.  Ik hoop dat je tijdens de feestdagen de rust en stilte kunt ervaren om te kijken wat er allemaal gebeurd is afgelopen jaar. Wat heeft 2018 je gebracht? Heb je ervan kunnen genieten? Wat zijn je leerprocessen geweest? Waarmee kun je nog aan de slag in 2019? 

Wat zijn de wensen, verlangens en doelen voor 2019? Ga je een goed voornemen inplannen? Of maak je een lijst met je doelen voor 2019, wensenlijst of ga je je verlangens uitschrijven? Wat je ook gaat doen… het is erg interessant om het op te schrijven en ergens op te hangen zodat je het dagelijks kunt zien. Bewaar de lijst zodat je eind 2019 kunt terugkijken wat je in het begin hebt voorgenomen en wat daarvan is gerealiseerd. Je zult zien dat je meer hebt gedaan dan dat je aanvankelijk dacht. 

Veel inspiratie plezier!Wil je geen inspiratiefoto missen? Meld je dan via www.mindfulfotografie.com of info@mindfulfotografie.com aan en ontvang elke maandag een inspiratie foto in je mailbox!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: