YES! Ik heb gewonnen!

Dinsdag 6 november werd ik gebeld door Joas van Bloomsite. Ik heb een gratis website gewonnen met een begeleidende training ivm hun 1-jarig jubileum! Wow! Ik heb nog nooit zoiets waardevols gewonnen! Ik weet nog dat ik de vragen invulde en het formulier eigenlijk niet wilde submitten… ik win toch niets… toch maar doen, want niet geschoten is altijd mis. Raak dus!

 Na een dikke maand bouwen een feedback verwerken is die nu online en ik ben er klaar voor om de site met jullie te delen. Ik heb voor mijzelf een product uitgekozen waar ik zelf heel erg enthousiast over ben, waar ik veel meerwaarde in terugzie bij de deelneemsters: Mindful Fotografie. Ik heb het uitgewerkt naar ook een online-module zodat je er ook thuis mee aan de slag kunt gaan. Je kunt de site vinden op www.mindfulfotografie.com

Als jullie nog schoonheidsfoutjes tegenkomen, laat mij het aub persoonlijk weten… soms glippen ze er toch doorheen, hoe zorgvuldig je ook bent.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: