Inspiratie foto

Goedemorgen! Hier weer een prachtige inspiratie foto voor de aankomende week

Rozen zijn de bloemen onder de bloemen. Een van de uitspraken bij rozen is dat er geen rozen zijn zonder doornen. (=bij elk geluk is er ook verdriet of tegenslag). De doornen zijn ook bescherming van de rozen om geplukt of vernietigd te worden. Door de doornen kan de roos in de natuur volledig tot bloei komen. Op deze manier kunnen de rozenbottels tot rijping kunnen komen om te kunnen zorgen voor zaad voor nieuwe rozen.

Hoe kun je deze beeldspraak kun je herleiden naar je dagelijks leven? Sommige mensen hebben “doornen” ontwikkeld om zichzelf te beschermen. Kom je iemand tegen die “geprikkeld” reageert… in plaats om daar direct op te reageren… sta even stil… denk aan de doornen die iemand heeft ontwikkeld om zichzelf te beschermen. Reageer er niet op, maar focus op de roos die hij / zij probeert te beschermen.

Op deze manier kun je het mooiste zien in mensen, waarmee je eigen wereld een stuk waardevoller er rijker wordt. Want je zelf omringen met schoonheid, is je huis versieren met rozen. Geniet!

IMG_7517

Veel inspiratie plezier!Wil je geen inspiratiefoto missen? Meld je dan via www.mozaiektuin.com/contact of mozaiektuin@ziggo.nl aan en ontvang elke maandag een inspiratie foto in je mailbox!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: