Inspiratie foto

Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week.

Vlaggen hebben een signaalfunctie, worden gebruikt als identificatie middel, zijn representatief voor bijvoorbeeld een land, ze worden behandeld met eerbied & respect.  Het is een non-verbaal middel voor communicatie.

Hoe communiceer jij non-verbaal? Je kunt het uiten in kleding, stijl of kleurgebruik. Of je kunt het zin in je houding. Hoe kijk je de wereld in? Heb je de schouders recht? Kijk je met opgeheven hoofd? Of is je focus op de grond als je wandelt?

Klopt het beeld wat je non-verbaal schetst met de taal die je gebruikt? Als daar een discrepantie in zit, dan krijg je ook een diffuus reactie terug van je omgeving. Als taal en beeld kloppen, dan merk je een harmonie in je omgeving. “What you see is what you get”.

IMG_1335

Veel inspiratie plezier!Wil je geen inspiratiefoto missen? Meld je dan via www.mozaiektuin.com/contact of mozaiektuin@ziggo.nl aan en ontvang elke maandag een inspiratie foto in je mailbox!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: