Inspiratie foto

Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week.

” Het leven is als een regenboog

Je hebt regen en zonneschijn nodig

Om haar kleuren te laten schitteren”

Regen en storm kun je als metafoor gebruiken voor weerstand of strijd in je leven. Als je dan alleen focust op hetgeen wat je niet fijn vind, zie je niet de regenboog -> lees kansen en groeimogelijkheden -> wat achter je rug kan ontstaan. Op moment dat je weerstand of strijd voelt… weet dan dat het een aanwijzing is van het leven dat er een kans aankomt, een moment om te groeien.

Ook in boeken lees je het terug. Als de hoofdpersoon helemaal aan de grond zit, dan komen de grootste inzichten… een aha-erlebnis… een regenboog… Als je terugkijkt naar je leven, herken je dit? Hoe heb je dit ervaren? Raak je ervan in de stress? Of wordt je zo rustig als in het oog van de storm? En kun je deze rust meenemen in je volgende storm? Erop vertrouwen dat je hiervan leert, ervaart en daarbij een inzicht krijgt waarmee je verder kunt? Pak je kleine successen mee uit kleine stormen in een glas water en neem de ervaring mee naar je grotere tornado’s die in je leven razen… klein beginnen en groot uitpakken! Hoe heftiger de storm, hoe meer de de regenboog sprankeld.

IMG_3395

Veel inspiratie plezier!Wil je geen inspiratiefoto missen? Meld je dan via www.mozaiektuin.com/contact of mozaiektuin@ziggo.nl aan en ontvang elke maandag een inspiratie foto in je mailbox!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: