Ik doe mee aan de Kom naar de Coachdag

Dit wil zeggen dat ik 3 coachsessies aanbied op vrijdag 28 september in het coachhuis te Groningen.

Ben of ken jij iemand die graag eens een gesprek wil met een coach? Hier is een eenmalig en vrijblijvend gesprek te boeken voor 15 euro, waarbij dit bedrag ten goede komt aan het UAF. De volledige opbrengst van deze dag gaat naar het UAF: studie en werk voor hoger opgeleide vluchtelingen.

Het UAF gelooft in het talent van vluchtelingen. Wij zien vluchtelingen als gewone mensen met een bijzondere ervaring. Het UAF maakt vluchtelingen binnen de Nederlandse samenleving wegwijs op het gebied van onderwijs en arbeidsmarkt. We zijn ervan overtuigd dat scholing, studie en werk doorslaggevend zijn voor economische zelfredzaamheid en succesolle integratie. Het UAF creëert een omgeving waarin vluchtelingen hun talenten verder kunnen ontwikkelen. Zo kunnen zij in Nederland een nieuw bestaan opbouwen en een zinvolle bijdrage leveren aan de samenleving.

Lees meer over UAF

https://komnaardecoachdag.nl/

Wees snel, want er zijn nog maar 3 plekken beschikbaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: