Leef je droom!

Ik las onlangs een mooi artikel uit het psychologie magazine. Ik vond het zo interessant omdat het een vraagstuk is waarmee mensen bij mij in de praktijk komen. Hier een korte introductie van het artikel :

“Hoe vaak sta je stil bij de vraag of je wel gelukkig bent met je werk? De meesten van ons doen gewoon wat gedaan moet worden, rennen van afspraak naar afspraak, rollen van de ene taak in de andere en gaan zo jaren door. Toch is het goed om jezelf eens in de zoveel tijd af te vragen of je wel blij en gelukkig bent met je werk. Gelukkige mensen zijn namelijk creatiever en halen meer voldoening uit hun werk, blijkt uit een onderzoek van Nic Marks, een Engelse econoom en expert op het gebied van werkgeluk. Gelukkige medewerkers zijn bovendien energieker en gezonder. Werkgeluk is dus iets om serieus te nemen, vindt hij. (psychologie magazine, 13 september)”

Wil jij hier ook mee aan de slag?  Heb je zin om ook stil te staan en te observeren waar je bent? Heb je behoefte aan een frisse blik op je huidige situatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak om te kijken en te ervaren wat ik voor je kan betekenen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: