Inspiratie foto

Goedemorgen…. een mooie inspiratie foto deze week.

Dezelfde foto, gemaakt met 2 verschillende camera’s, andere lenzen, verschillende instellingen, kwaliteit van de camera’s… alleen het standpunt is hetzelfde. Dit is natuurlijk een mooi metafoor hoe we met z’n allen naar de wereld kijken. Het enige wat we soms delen met elkaar is ons standpunt, daar waar we staan en waar we naartoe kijken.

Iedereen heeft andere “hardware” en “software” waardoor hij/zij dingen anders kan interpreteren dan jijzelf. Zodat je een gebeurtenis een andere kleur geeft dan dat jij zal geven. En wat is dan waar? Wat zijn dan de feiten? Welke ruimte wordt er gegeven aan interpretatie?

Juist de diversiteit is leuk, omdat je dan samen in gesprek kunt gaan over de overeenkomsten en verschillen. Dan kun je in situatie meemaken dat je denkt dat je totaal verschillend bent en dat je ervaart dat je meer overeenkomsten hebt dan dat je had verwacht… een mooi cadeau nietwaar?

IMG_1724

Veel inspiratie plezier!Wil je geen inspiratiefoto missen? Meld je dan via www.mozaiektuin.com/contact of mozaiektuin@ziggo.nl aan en ontvang elke maandag een inspiratie foto in je mailbox!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: