Inspiratie foto

Goedemorgen…. een mooie inspiratie foto deze week.

Water staat symbool voor alles wat stroomt: emoties die door ons stromen, onze diepste gevoelens, ons onderbewustzijn, onze verbeelding, onze communicatie en onze intuïtie. Water reinigt en maakt schoon: zowel intern als extern is water heel belangrijk voor onze gezondheid en ons leven.

Met de voeten in het water staan bij het strand of meer, staat dan symbool voor contact maken met je gevoel en emoties. Water is altijd in beweging, iets wat je gevoel en emoties ook doen. Weet dan dat gevoelens en emoties altijd weer weggaan als je ze loslaat. Als je eraan vast houdt, blijft de emotie ook bij je… wat soms niet effectief is. Laat je de emotie toe, ervaar je het tot het volste en kun je het daarna weer loslaten…. dan heb je niet het gevoel dat je de hele dag wordt geleefd.. maar kun je zien, voelen en ervaren dat je niet je emoties bent… maar dat je ze hebt. Dat kost minder energie en je kunt je daarna weer focussen op wat belangrijk is… jezelf!

fullsizeoutput_2c22

Veel inspiratie plezier!Wil je geen inspiratiefoto missen? Meld je dan via www.mozaiektuin.com/contact of mozaiektuin@ziggo.nl aan en ontvang elke maandag een inspiratie foto in je mailbox!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: