Inspiratie foto

Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week.

Wat is jouw relatie met je telefoon? Laat je je leiden door een berichtje, pop-up van Facebook, twitter, insta of een mailbericht? Of bepaal jij wanneer je op je telefoon kijkt? Wie heeft de controle in handen… jij? of je telefoon / social media?

Kijk eens goed naar deze gewoonte. Wat wil jij? Wat vind je belangrijk in deze vraag? Is het jouw behoefte om altijd bereikbaar te zijn… 24/7? Of vind je het OK dat je wel bereikbaar bent, maar op jouw voorwaardes?

Ik heb deze vakantie mijzelf voorgenomen om eigenaar te zijn van mijn tijd op de telefoon. Ik betrapte mijzelf erop dat ik de telefoon pakte om iets te doen, (taakgericht) en dat ik na een half uur op de telefoon, alles gecheckt hebbende, nog niet mijn taak had uitgevoerd…oeps… Dus ik heb mijzelf voorgenomen om op vaste tijdstippen mijn social media en mail te checken. Ik heb daardoor alle notificaties uitgezet en ik bepaal vanaf nu wanneer ik de telefoon pak en wat ik wil checken… ipv de rode getalletjes bij mijn apps. En ik leg de telefoon op een vaste plek neer als ik alles heb gedaan. Tot nu toe geeft het mij veel tijd, rust en overzicht.

Wat ga jij doen? Doe je met mij mee?

IMG_8473

Veel inspiratie plezier!Wil je geen inspiratiefoto missen? Meld je dan via www.mozaiektuin.com/contact of mozaiektuin@ziggo.nl aan en ontvang elke maandag een inspiratie foto in je mailbox!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: