Gastdocent met een lezing Kind & Hond bij Coachpraktijk Mozaïektuin

Op vrijdag 21 september is er op mijn locatie coachpraktijk Mozaïektuin een gastdocent: Esmeralda Louwes voor de lezing Kind & Hond.  Zij heeft ruime ervaring in de jeugdhulpverlening en heeft zich middels een aanvullende opleiding gespecialiseerd in het bevorderen van de veiligheid tussen hond & kind.

Schermafdruk 2018-07-18 10.34.58Heb je als (gast, pleeg) ouder, verzorger, oom, juf of anderszins vragen m.b.t. de omgang tussen kind en hond, ben je zwanger en je wilt ook je hond voorbereiden op de komst van de baby of er valt je iets op in het contact tussen hond en kind waarvan je niet zeker weet of je je daar zorgen om moet maken?

Wees van harte welkom bij deze lezing Hond & Kind! Jaarlijks worden 75.000 kinderen in Nederland gebeten door een hond.

Schermafdruk 2018-07-18 10.33.32

Meestal gaat dit om de eigen of een bekende hond en staat er een volwassene vlakbij. Tijdens de lezing gaan we in op de vijf meest voorkomende motivaties waarom een hond een kind mogelijk in de toekomst zal kunnen bijten zodat je vroegtijdig signalen of problemen leert herkennen. Ontdek tijdens de lezing of en welke uitdagingen er voor jouw hond (of de hond van de oppas) nog liggen voor een plezierige & veilige omgang tussen hond en kind.

De lezing wordt verzorgd door Esmeralda Louwes. Zij heeft ruime ervaring in de jeugdhulpverlening en heeft zich middels een aanvullende opleiding gespecialiseerd in het bevorderen van de veiligheid tussen hond & kind.

Meer info kun je vinden op de Facebook pagina van Esmeralda: https://www.facebook.com/HondenKindSamenVeilig/

Schermafdruk 2018-07-18 10.37.20Inschrijven kun je via de website van 4Kids

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: