Inspiratie foto

Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week.

We zijn gewend om te kijken naar de problemen in ons leven. Als je kijkt naar deze foto, wat zie jij? Zie je wat er mooi is aan de foto? Of zie je wat er beter kan? Vind je het jammer dat je kijkt naar de achterkant van de bloemen? Of vind je het mooi om te zien hoe het zonlicht speelt met de blaadjes? Zie je de uitgebloeide bloemen in het veld, of focus je op de kleine bloemen die bijna niemand ziet?

Hoe je kijkt naar de wereld, bepaalt ook hoe je denkt. Kijk je naar de grote lijnen? Is het glas halfvol? Zie je wat er beter kan? Geniet je van de kleine details? Welke overeenkomsten zie je met het kijken naar deze foto in vergelijking hoe je kijkt naar je eigen wereld? Naar problemen? Naar oplossingen?

Zie je mogelijkheden om je focus te verleggen? Om bewust een keuze te maken om anders te gaan kijken? Kun je zien dat je daarmee je blik naar de wereld veranderd? Ik daag je uit!

fullsizeoutput_2b78

Veel inspiratie plezier!Wil je geen inspiratiefoto missen? Meld je dan via www.mozaiektuin.com/contact of mozaiektuin@ziggo.nl aan en ontvang elke maandag een inspiratie foto in je mailbox!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: