Succes mag je vieren

Vanmorgen een laatste gesprek gehad van een coach traject. Het mooie van een laatste gesprek is dat we uitgebreid stil staan wat er geleerd is in het afgelopen half jaar. Er is veel gebeurd, veel ruis en juist dan zie je het geleerde toegepast worden. Het succes van een coach ligt aan de successen van de gecoachte. Het vieren van de successen is dan een mooi moment voor beide partijen. Hoe mooi is het toch dat je een zelfstandige onafhankelijke vrouw ziet groeien in haar proces en in haar rollen als werkneemster, moeder, partner, vrouw en vriendin. En hoe dankbaar ben ik dat ik een stukje van haar pad mag meewandelen en er een onderdeel van mag uitmaken. Ontwikkeling zit het in het ont-wikkelen van patronen en daarmee het blootleggen van je pijnpunten om vanuit daar te herrijzen in een betere versie van jezelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: