Inspiratie foto

Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week. Het is bewolkt vandaag… een beetje spetters hier en daar om de stof uit de lucht te halen en de natuur een dagje (of meer) rust te gunnen van de zon. Je hoort & ziet bijna de natuur ontspannen en bijtanken van de zonneschijn en geen regen van de afgelopen weken.Hoe tank jij bij? Hoe laadt jij je batterij op? Ga je een paar keer per jaar op vakantie? Heb je een hobby waarbij je je passie kunt gebruiken? Of ga je door totdat je neerstort omdat je nog niet hebt geleerd waar je grenzen liggen en wat jouw manier van ontspannen is? Ga eens na wat jouw manier is om te ontladen en ontspannen, bij te tanken en heb je daar genoeg aan, of kun je meer momenten voor jezelf inplannen? Veel inspiratie plezier!Wil je geen inspiratiefoto missen? Meld je dan via www.mozaiektuin.com/contact of mozaiektuin@ziggo.nl aan en ontvang elke maandag een inspiratie foto in je mailbox!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: