Inspiratie foto

Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week.

 

Bijna iedereen herkent het wel, vaste zinnetjes die in je hoofd opkomen.  Het zijn zinnetjes zoals… dat kan ik niet doen omdat… ik ben het niet waard om zoveel in mijzelf te investeren… In een rij wacht je netjes tot je aan de beurt bent…afspraak = afspraak… als je niet op tijd komt, dan heb je geen respect voor de ander… anderen zijn meer van waarde van ik… etc. Je kunt vast zelf nog wel een aantal zinnetjes opnoemen die regelmatig terug komen. Het zijn je belemmeringen, je geweten, je overtuigingen,  je patronen, je normen & waarden. Sommige behoeden je voor grote fouten, sommige belemmeren je om actie te nemen, sommige zetten je aan tot actie.

Het zijn de vaste gasten in je hoofd. Sommige zinnen zijn waardevol, van sommige patronen kun je jezelf afvragen of ze nog wel jou tot dienst zijn. Het is aardig om aankomende week eens bij jezelf na te gaan welke zinnen er in je hoofd regelmatig terugkeren. Bekijk ze eens, onderzoek of ze je nog van dienst zijn, of dat ze gedateerd zijn en mogen worden vervangen door positieve zinnen als: ik ben het waard om… ik mag mijn wensen kenbaar maken etc.

Veel inspiratie plezier!

IMG_0928Wil je geen inspiratiefoto missen? Meld je dan via www.mozaiektuin.com/contact of mozaiektuin@ziggo.nl aan en ontvang elke maandag een inspiratie foto in je mailbox!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: