Oerol inspiratie Foto

Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week.

Afgelopen weekend was ik op Terschelling samen met vriendinnen naar Oerol. Uitwaaien op het strand, samen genieten, gefotografeerd, een diversiteit aan voorstellingen en expedities bijgewoond… heel veel inspiratie gehaald… nu ben ik weer thuis, vol met ideeën en plannen… Wat kan ik doen, wat ga ik anders doen, wat doe ik hetzelfde, waar zit mijn passie…? Allemaal vragen die weer door je hoofd spoken en die mij veel energie geven.

Waar haal jij je inspiratie vandaan? Waar ga jij van zingen? Waar ga je van sprankelen? Wat geeft jou vrijheid om buiten je kaders te denken, te doen, te ondernemen? Wat ga jij anders doen vandaag?

Veel inspiratie plezier!

IMG_0905Wil je geen inspiratiefoto missen? Meld je dan via www.mozaiektuin.com/contact of mozaiektuin@ziggo.nl aan en ontvang elke maandag een inspiratie foto in je mailbox!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: