Yes! Weer een stapje verder!

Weer een stapje verder in het professionaliseren van mijn eigen coachpraktijk. Super trots ben ik dat ik een certificaat erbij heb gehaald voor FON Visuele screening & trajectbegeleiding bij Marjolein Bruinenberg in Assen.

fullsizeoutput_2a91

Deze opleiding heb ik gedaan omdat ik de juiste begeleiding wil geven aan de kinderen, pubers en volwassenen die bij mij komen om hulp te krijgen voor beelddenken. Het kan namelijk zijn dat het beeld gewoon niet goed binnen komt, door een disfunctie in de samenwerking met de ogen. Als daar al een hiaat zit, hoe kunnen je hersenen het dan juist interpreteren? Juist! Door eerst te onderzoeken hoe de samenwerking met de ogen is. Daarna kunnen we via een persoonlijk traject kijken welke begeleiding het beste is voor jouw kind, puber, personeel of jezelf.

Ben je nieuwsgierig of geïnteresseerd wat het voor jouw situatie kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en dan kunnen we samen kijken wat we voor elkaar kunnen doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: