Maak een foto van je binnenwereld

Mindful fotografie kan voedend werken, verhelderen, vrijheid geven en inspiratie opwekken en het maakt dat oude patronen op een leuke, positieve en veilige manier kan worden doorgebroken.

Door mindful te fotograferen laat je de inhoud van binnen in je, naar buiten komen. Je gevoelens, gedachten en ideeën over zowel de binnenwereld als je tastbare buitenwereld kun je in beeld vormgeven door fotografie. Als je anders leert te kijken naar je bewust gemaakte foto, of geraakt wordt door een willekeurige foto van iemand anders, leer je luisteren naar jezelf. Iedereen beschikt over een eigen, rijke binnenwereld met gevoelens, ervaringen, gedachten, herinneringen, wensen en verlangens. Door een wandeling te maken met een mindful oefening zodat je bewustzijn geactiveerd wordt. Maak bewust 1 foto, gekoppeld aan de vraag waarmee je op pad bent gegaan. Deze foto maakt een afspiegeling van je binnenwereld en geeft je antwoord op de vraag die je hebt gesteld.

Woorden geven aan gevoelens, verlangens kan moeilijk zijn. Het kan zijn dat je woorden gebruikt als schild om je gevoeligheden te beschermen of je hebt moeite om beeld te vertalen naar het gesproken woord? Deze beeldende kunstvorm kan een uitkomst bieden om het op een andere manier vorm te geven.

Spreekt dit je aan? Schrijf je dan in voor een workshop (zie de agenda voor data) of online programma Mindful fotografie. Laat je verrassen, inspireren en genieten van de natuur en het proces van je onbewuste. Zie ik je snel?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: