Experimenteren binnen je functie

nu.nl/carriere/5236928/baan-leven-geen-probleem-maak-tijd-klooien.html

Een mooi artikel op NU.nl over de ontwikkeling binnen je eigen functie. Heb jij de ruimte im te mogen experimenteren binnen je huidige functie? Hoe zou je dat willen inrichten? Welke taken of projecten zou je willen toevoegen? En welke delegeren?

Welke stappen zou je morgen kunnen doen om je werk nog leuker te kunnen maken? Goede vragen, maar loop je dan vast? Wil je onafhankelijke begeleiding om te kunnen uitzoeken waarin je stappen kunt maken voor je eigen ontwikkeling & zelfontplooiing? Neem dan contact op voor een vrijblijvend & gratis kennismakingsgesprek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: