Inspiratie foto

Goedemorgen! Hier weer een prachtige inspiratie foto voor de aankomende week.

Tot aan vorige week vertoonde mijn pruimenboom geen teken van leven. Terwijl die altijd in maart wel bloeit. Zou de winter hem toch hebben gesneuveld? Vorige week ging de temperatuur omhoog, af en toe en bui; ideale omstandigheden voor de natuur. Opeens zag je de pruimenboom ontspruiten, van kale bruine takken, naar takken voor met knoppen voor blad & bloem.

Zo werkt het ook met persoonlijke groei. Onder de juiste omstandigheden kun je tot bloei komen. Komen jouw kernkwaliteiten tot zijn recht. Maar er zijn ook periode’s in je leven waar de groei tot stilstand komt. Door een “vijandige” omgeving of geen inspiratie -> wat de grondstop is voor je ziel. Dan maakt reflecteren en perspectief geven het verschil. Want wanneer is het juist noodzakelijk om je over te geven aan een rust periode zodat als de lente komt, je kunt knallen! Of wanneer je stappen moet ondernemen om uit een vastzittende omgeving te komen, waar jij als persoon niet tot zijn / haar recht komt.

Waar zit jij nu? Kun je groeien? Wat zijn je mogelijkheden? Krijg je genoeg ‘voeding’ tot ontwikkeling? En wat kun je zelf aanpakken of veranderen?

IMG_0244

Veel inspiratie plezier deze week.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: