Fotografie Coaching

Fotografeer je graag? Wil je gecoacht worden? Lijkt het je leuk om op een andere manier naar jezelf te kijken? Spreken beelden je aan? Fotografie gaat over kaderen. Hoe en wat je kadert kan onbewust veel prijsgeven. Het onderbewuste kan boodschappen doorgeven als je tekent, schildert, of fotografeert door je tekenen, schilderen, en dus ook door fotografie. Je emoties zitten namelijk in de rechterhersenhelft. Creatieve vormen, zoals fotografie, tekenen en schilderen, zorgen ervoor dat je in contact komt met je gevoel. Een beeld zegt dus meer dan 1000 woorden. Dat gebruiken we om weer met je gevoel in contact te komen.

Wat je fotografeert, wat je in dat kader zet, welke onderwerpen, inzoomen of landschappen, kleuren of metaforen. Alles heeft een betekenis. De vraag is, wat betekent het voor jou? Samen kunnen we dat ontdekken. Per sessie neem je een zelfgemaakte foto mee die veel voor je betekent. In combinatie met je coachvraag kunnen we dan ontdekken wat het voor je betekent en wat je onbewuste jou duidelijk wil maken.

Juist met die ene (coach) vraag gaan we het natuurgebied in die achter coachpraktijk Mozaïektuin ligt en via een meditatie wandeling zoek je dan een beeld die past bij het gevoel van jouw vraag. Zo kun je de prachtigste foto’s anders gaan zien, hele mooie inzichten krijgen via de foto’s van ons onbewuste Zelf en bijzondere verhalen mogen ervaren waarom jij juist die ene foto nam en wat daarin jou raakt of beweegt.

Ben je enthousiast en wil je graag aan de slag! Schrijf je dan nu in!

Meer informatie kun je vinden op http://www.mozaiektuin.com of mail mij op mozaiektuin@ziggo.nl

Coaching met fotografie & de natuur is een mooie, rustgevende en creatieve manier om aan jezelf te werken! Ga je samen met mij jouw pad via fotografie bewandelen? Zo kun je zien & ervaren wat beelden je kunnen bijbrengen om je kwaliteiten, dromen, wensen of verlangens te ontdekken.

One thought on “Fotografie Coaching

 1. Op 8 december,
  De eerste mindful fotografie gehad.
  bij Susan ( Coachpraktijk Mozaïektuin )
  met een gezellig groepje.
  Wat kon je verwachten voor de eerste keer.
  mindfull fotografie nu precies in hield,
  Susan legde het duidelijk en goed uit,
  Maar nu ik er een maal geweest ben.
  zou ik het zeker nog eens een keer willen toepassen.
  in 2018.
  Je leert meer over de inhoud van die ene foto wat je had gemaakt,
  en meer over je zelf, waarom ik die ene foto had gemaakt.
  Wat wens ik voor 2018.
  Ook naar de foto eind gesprek, was erg leerzaam en interessant
  waarom de ene meer lucht,had en de andere meer bomen en pad.
  in de foto.
  Echt een uitdaging waard
  .
  Met de vriendelijke groetjes van
  Anna Knapper- keizer

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: