Inspiratie foto van week 5

Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week.

Inzicht door uitzicht geeft uitzicht door inzicht.

Herken je dit? Je zit helemaal vast in je gedachten… alle oplossingen en problemen hebben zich een ontelbaar keer al de revue gepasseerd en toch… zie je de oplossing voor je prangende probleem niet. En dan… opeens als je alles hebt losgelaten en je kijkt van op een afstand…. dan komt de oplossing zich aandienen! Meestal op een onverwachts moment, op een moment dat je heel iets anders aan het doen bent. Afwassen, met de hond wandelen, een ontspannen moment met vrienden of je partner.

Het voelt dan alsof je op een uitkijktoren staat en opeens je landschap aan mogelijkheden voor je kunt zien. Een weids uitzicht…. geeft inzicht… waardoor je uitzicht krijgt op je oplossing(en). Daardoor kun je verder kijken en je blik weer breder wordt.  Kun je dit metafoor ook terugzien in je eigen leven? Waar loop je tegenaan? Vraag je hulp? Aan wie vraag je dan je hulp? Of los je het liever zelf op? Hoe zorg je ervoor dat je kunt loslaten om uitzicht te creëren?

Veel inspiratie plezier!

IMG_6739

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: