Geef je dromen eens een update

De spreuk is geïnspireerd van de Loesje kalender. In hoeverre komt je droom nog overeen met je wensen en talenten? Meestal heb je een droom al een tijd. Nestelend in de hoeken van je gedachten, verlangens en wensen. Misschien heb je je droom al kenbaar gemaakt aan je dierbaren. Maar misschien durf je je dromen nog niet eens ten opzichte van jezelf uit te spreken…

Heb je wel eens nagedacht of je droom eigenlijk wel je échte droom is? Want wensen en verlangens willen nog wel eens wijzigen. Maar daar kom je pas achter als je je droom bespreekbaar maakt. Ook het delen van dromen met anderen kan ervoor zorgen dat je inzichten krijgt die je anders niet had gezien. Een ander standpunt is verfrissend.

Of volg een workshop samen met je vriendinnen waarbij je dromen en verlangens in kaart kunt brengen. Gezelligheid en experimenteren gaan dan hand in hand. Dat kan ook bij coachpraktijk Mozaïektuin waar de workshop Je toekomstdroom in beeld, die wordt regelmatig gegeven (check hier bij de agenda of meer informatie). En als je een groep van 5 personen hebt, dan kunnen we ook een datum prikken wat jullie het beste uitkomt.

Dus, trek je stoute schoenen aan en ga aan de slag met je droom. Deel hem met je vriend of vriendin, partner, ouders, collega’s of een coach. Zie wat er gebeurd, verwonder je over het proces en geniet van de mogelijkheden en de energie die vrijkomt als je over je droom praat.

Veel plezier.

fullsizeoutput_290a

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: