Inspiratie foto

Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week.

In elke winter ligt een verlangen van de lente.

Als je goed kijkt, dan lijkt de natuur in ruststand. Maar als je goed kijkt, dan zie je aan de bomen en planten de knoppen al klaar staan voor de lente. De vroege voorjaarsbollen hebben de eerste spruiten al boven de grond staan. En goed kijken, dan zie je de eerste sneeuwklokjes al bloeien. De dagen worden nu langer, elke dag weer een paar minuten extra zonlicht doet ons goed. Het is nog even wachten, maar de lente komt!

Kun je als metafoor ook terugzien in je eigen leven? Heb je periodes van rust en kalmte ervaren.. maar dat er dan onderhuids ideeën beginnen te borrelen…. Het lijkt ogenschijnlijk kalm te zijn in je leven, maar je hebt het gevoel dat het straks pas tot bloeien komt. In welke fase van je leven zit je nu? Winter? Lente? Zomer? Herfst?

Veel inspiratie plezier!

IMG_9811

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: