Je eigen weg volgen

Hoe weet je nu of je op de goede weg zit? Je eigen weg hoeft niet persé te lijken op de weg van de buurvrouw/man of je partner, broer en/of zus.

Jij, en jij alleen, bepaalt je eigen weg. Soms lijk de weg al op een begaan pad van een ander. Soms kun je leren van de foute afslagen van een ander… maar meestal moet je dingen zelf ervaren. Als je goed naar je eigen lichaam luistert, dan weet je of je goed zit… of niet natuurlijk.

De kunst is om goed te luisteren. Hoe kun je dat doen? Meestal voel je wel of je op je eigen pad zit en de juiste afslag hebt genomen. Maar luister je er dan ook naar? Het sleutelwoord erin is rust… een leeg hoofd… hoe bereik je dat? Door op regelmatige basis Mindful oefeningen te doen kom je in goed contact met je lichaam, verlangens en wensen.

Heb je hier hulp bij nodig? Er zijn goede Mindful apps beschikbaar. Maar je kunt natuurlijk ook hier hulp bij inschakelen. Om een balans te zoeken en naar je gevoel te luisteren is een coach vaak erg nuttig. Zoek een coach waar je veilig & vertrouwd mee voelt. Dan betaald de investering in jezelf je dubbel en dwars uit!

Bne je nieuwsgierig geworden wat ik als coach voor jou kan betekenen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Dan kun je ervaren wat ik voor je en jouw vraag kan betekenen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: