Nieuwjaarsactie !

Ik ga voor kerstvrouw spelen. Hoe leuk is dat, om iets weg te geven wat ontzettend waardevol kan zijn voor een ander?! In het kader van nieuwe kansen, mogelijkheden en voornemens die de meeste van ons wel willen voornemen vanaf 1 januari, wil ik daar mijn steentje in bijdragen. Op maandag 8 januari om 12 uur ga ik van alle mensen die dit bericht geliked heeft, gedeeld heeft of iemand erop getagt heeft uitloten voor een cadeaubon voor een gratis workshop t.w.v. €30,00!!!

Wil jij kans maken op de cadeaubon? Of gun je juist iemand anders deze bijzonder creatieve en leuke workshop? Like mijn blog op FB, LinkedIn, Twitter of Google en tag iemand die je het gunt of deel dit bericht. Hoe meer actie je onderneemt, hoe groter de kans is dat jij deze bijzonder leuk nieuwjaars cadeau krijgt!

fullsizeoutput_28b1

Wat houdt een workshop Mindful Fotograferen dan precies in? Vindt je het leuk om te fotograferen. Maar betrap je jezelf erop dat je gedachteloos hele series foto’s schiet?? En maar hopen dat er eentje ertussen zit die gelukt is? En dan niet tevreden zijn? Wat je fotografeert, wat je in dat kader zet, welke onderwerpen, inzoomen of landschappen, kleuren of metaforen. Alles heeft een betekenis. De vraag is, wat betekent het voor jou? Wat probeert je onderbewuste jou te vertellen via een foto, gemaakt met aandacht? Samen kunnen we dat ontdekken.

Je hebt geen dure camera nodig! Een smartphone is voldoende… het gaat juist om het kaderen, niet om de techniek. Maak daarom maar een bewust 1 foto, met volledige aandacht tijdens een meditatie wandeling van 30 min. De foto laat zien wat je gevoel is tov de vraag waarmee we aan het werk gaan.

  • Workshop van 2 uur
  • Mindful meditatie wandeling met een opdracht
  • Heel bewust maak je slechts 1 foto
  • Terugkomst uitleg over en betekenis van de foto
  • Inclusief thee / koffie en lekkers

 

Ik zie graag je reacties!

Tot maandag 8 januari om 12 uur wanneer ik de gelukkige persoon blij kan maken met deze leuke cadeaubon!

Dus fijne kerstdagen en de allerbeste wensen en creativiteit voor het nieuwe jaar.

Lfz

Susan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: